Ons Hotel

Het restaurant

Het restaurant en het dakterras vindt u op de 4e verdieping.

Het restaurant

Het restaurant en het dakterras vindt u op de 4e verdieping.

Vanaf het dakterras heeft u een schitterend uitzicht op de bergen en de baai van Safaga. Heeft u voor het eten bepaalde wensen of bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons even weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Het ontbijt

Het ontbijt wordt aangeboden in buffetvorm. Wij hebben verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, vers fruit, yoghurt, melk en cornflakes. Onze kok is aanwezig om op verzoek pannenkoeken en eieren vers te bereiden. U kunt kiezen tussen gebakken eieren, roereieren en omeletten, waarvoor uzelf de ingrediënten kunt kiezen.

De lunch

Tussen de middag wordt de lunch geserveerd in de strandbar. Bij grote groepen in de vorm van een klein buffet. Bij kleinere aantallen heeft u de keuze tussen een salade of een warm gerecht. Proeft u van onze kip-, eier- of tonijnsalade of kies een hamburger, kofta of kippevleugeltjes, geserveerd met frietjes en salade.

Het diner

‘s Avonds verzorgen wij een diner in buffetvorm. Altijd met een soep als voorgerecht. Hoofdgerecht, rijst of pasta, en een aardappelgerecht, een vlees- of visgerecht en warme groente. Wij als bijgerecht een saladebar met verse salades. Een dessert bar met vers fruit, pudding en gebak. 

BBQ en Party

Elke vrijdag (van mei tot eind november) serveren wij een barbecue op ons privé strand.

Close
Nemo Dive Club & Hotel

Maglis Madina
Corniche Street – Safaga – Red Sea – Egypt

© Copyright Nemo Diveclub & Hotel 2024

This website uses cookies to improve your web experience.
Close

Group offer 

throughout the year

10 person booking accommodation: 11the person free accommodation

10 divers book dive package: 11the diver free dive package


  Offer valid only in the months: 

 

January, February, June, July, August and December

5% discount on accommodation 15% discount on a diving package

 

Only valid with stays in our hotel from 7 nights and a dive package from 5 days and not in combination with any of our other offers

Close