Ons Hotel

Het restaurant

Het restaurant en het dakterras vindt u op de 4e verdieping.

Het restaurant

Het restaurant en het dakterras vindt u op de 4e verdieping.

Vanaf het dakterras heeft u een schitterend uitzicht op de bergen en de baai van Safaga. Heeft u voor het eten bepaalde wensen of bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons even weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Het ontbijt

Het ontbijt wordt aangeboden in buffetvorm. Wij hebben verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, vers fruit, yoghurt, melk en cornflakes. Onze kok is aanwezig om op verzoek pannenkoeken en eieren vers te bereiden. U kunt kiezen tussen gebakken eieren, roereieren en omeletten, waarvoor uzelf de ingrediënten kunt kiezen.

De lunch

Tussen de middag wordt de lunch geserveerd in de strandbar. Bij grote groepen in de vorm van een klein buffet. Bij kleinere aantallen heeft u de keuze tussen een salade of een warm gerecht. Proeft u van onze kip-, eier- of tonijnsalade of kies een hamburger, kofta of kippevleugeltjes, geserveerd met frietjes en salade.

Het diner

‘s Avonds verzorgen wij een diner in buffetvorm. Altijd met een soep als voorgerecht. Hoofdgerecht, rijst of pasta, en een aardappelgerecht, een vlees- of visgerecht en warme groente. Wij als bijgerecht een saladebar met verse salades. Een dessert bar met vers fruit, pudding en gebak. 

BBQ en Party

Elke vrijdag (van mei tot eind november) serveren wij een barbecue op ons privé strand.

Close
Nemo Dive Club & Hotel

Maglis Madina
Corniche Street – Safaga – Red Sea – Egypt

© Copyright Nemo Diveclub & Hotel 2024

This website uses cookies to improve your web experience.
Close

Groepsaanbieding 

het hele jaar door

10 persoon die accommodatie boekt: 11de persoon gratis accommodatie

10 duikers boeken duikpakket: 11de duiker gratis duikpakket


  Aanbieding alleen geldig in de maanden: 

 

Januari, februari, juni, juli, augustus en december

5% korting op accommodatie 15% korting op een duikpakket

 

Alleen geldig bij een verblijf in ons hotel vanaf 7 nachten en een duikpakket vanaf 5 dagen en niet in combinatie met een van onze andere aanbiedingen

 

Close