Duiken met Nemo

Het Duikcentrum

Van alle gemakken voorzien.

Het Duikcentrum

Van alle gemakken voorzien…

Ons duikcentrum bevindt zich op de begane grond en is het hart van ons bedrijf. De compressoren, die voor 100% schone lucht zorgen voor jouw duiken, staan in de ruimte van het duikcentrum. Je vind daar ook de kratten om je spullen in op te bergen, en het lood. In het kantoor vindt de administratie plaats. In de daaraan verbonden winkel kun je leuke hebbedingetjes vinden die je nodig kunt hebben voor je (duik-)vakantie of een leuk souvenir. 

In de materiaalruimte bevindt zich het goed onderhouden verhuurmateriaal zoals regulatoren, BCD’s, duikpakken, vinnen en maskers.

Wij gebruiken voor de dagelijkse duiken onze eigen boot “Dory”, die in de haven op loopafstand van Nemo Dive Club & Hotel ligt. Ze vaart uit vanaf 4 duikers aan boord.

 

De Decompressiekamer

Medische behandeling – Zuurstof – Decompressiekamer. De decompressiekamer in Safaga bevindt zich op slechts 3 minuten afstand vanaf Nemo Dive Club & Hotel. Als lid van de S.A.R. (Sea and Rescue) en D.E.C.O.-International (Diving Emergency Center Organization) hebben we een rechtstreeks contact met de decompressiekamer. Je kunt bij ons – tegen een kleine toeslag – een verzekering afsluiten.

We werken ook actief samen met “HEPCA” (Hurghada Environmental Protection and Conservation Assocation) om het zeeleven en de koraalriffen te beschermen en in stand te houden.

Close
Nemo Dive Club & Hotel

Maglis Madina
Corniche Street – Safaga – Red Sea – Egypt

© Copyright Nemo Diveclub & Hotel 2024

This website uses cookies to improve your web experience.
Close

Group offer 

throughout the year

10 person booking accommodation: 11the person free accommodation

10 divers book dive package: 11the diver free dive package


  Offer valid only in the months: 

 

January, February, June, July, August and December

5% discount on accommodation 15% discount on a diving package

 

Only valid with stays in our hotel from 7 nights and a dive package from 5 days and not in combination with any of our other offers

Close