Duiken met Nemo

Duiken met een beperking

Duiken met een beperking kan onbeperkt @ Nemo dive & hotel!

Duiken met een beperking

Duiken met een beperking kan onbeperkt @ Nemo dive & hotel!

Together we are strong.

Genieten van Safaga’s onderwaterleven.

Ook met een beperking.

Duikers met een beperking kunnen bij ons genieten van de fantastische onderwaterwereld die Safaga biedt. De duikers moeten wel een medisch attest kunnen voorleggen als bewijs dat ze fit zijn. Neem vooraf contact met ons op, zodat wij aan uw individuele wensen kunnen voldoen.

Onze boot Dory is geschikt

Onze dagelijkse boot “Dory“ is 27 meter lang, 4,5 meter breed en goedgekeurd voor het vervoeren van maximaal 35 duikers en hun uitrusting. Aan boord is een extra breed toilet, gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij hebben een gemotoriseerde lift, die een duiker voorziet van alle uitrusting, veilig en snel in- en uit het water kan hijsen. (binnen 1 minuut!) Voor het vervoer van het hotel naar de boot kan gebruik worden gemaakt van onze pick up. Bert Biemans is IAHD instructeur  (International Association for Handicapped Divers)

Vriendelijk duik hotel voor mensen met een beperking, 

geschreven door Liesbet Lenaers

Wat een ervaring! Zo helder was het water, zo ver kon je kijken, werkelijk indrukwekkend! Zo mooi waren de koralen, zo grappig de tropische vissen. Gretig luisterde ik naar meer ervaren duikers of bladerde ik in de duikboeken aan boord om hun namen te ontdekken. En vooral: zo vriendelijk de crew, zo gastvrij de medewerkers, zo welkom voelde ik me! Ik ga zeker terug! ….. Lees verder

Liesbeth
Liesbeth
Liesbeth
Liesbeth
Vorige slide
Volgende slide
Duiken met Bart, 
geschreven door Bart

Duiken met Nemo is echt een geweldige ervaring. Ik kan alleen mijn duim bewegen, dus duiken met een nieuw team is altijd een uitdaging. Bij Nemo wordt dat zorgvuldig aangepakt. Ze luisteren goed en verzinnen de gekste oplossingen als dat nodig is. En de Rode Zee is natuurlijk een van de mooiste duikplekken ter wereld, dus dat is sowieso enorm genieten!

Bart
Bart
Vorige slide
Volgende slide
Duiken met Sebastian

Sebastiaan heeft het syndroom van Down en heeft begeleiding en zorg nodig. Met de hulp die bij hem past, kan hij zich blijven ontwikkelen, dus ook duiken.

Sebastiaan
Sebastiaan
Sebastiaan
Sebastiaan
Sebastiaan
Vorige slide
Volgende slide
Duiken met Ibrahim

Ibrahim is blind, ook hij kan met Nemo duiken.

Boven en onder water: beperkingen doen er niet toe, assistentie en aandacht compenseren waar nodig, zorgzaam maar niet overbezorgd, echt all inclusive (als in: helemaal inclusief, ook voor mensen met een handicap)

 

Ibrahim
Ibrahim
Ibrahim
Ibrahim
Ibrahim
Vorige slide
Volgende slide
Close
Nemo Dive Club & Hotel

Maglis Madina
Corniche Street – Safaga – Red Sea – Egypt

© Copyright Nemo Diveclub & Hotel 2024

This website uses cookies to improve your web experience.
Close

Groepsaanbieding 

het hele jaar door

10 persoon die accommodatie boekt: 11de persoon gratis accommodatie

10 duikers boeken duikpakket: 11de duiker gratis duikpakket


  Aanbieding alleen geldig in de maanden: 

 

Januari, februari, juni, juli, augustus en december

5% korting op accommodatie 15% korting op een duikpakket

 

Alleen geldig bij een verblijf in ons hotel vanaf 7 nachten en een duikpakket vanaf 5 dagen en niet in combinatie met een van onze andere aanbiedingen

 

Close