Duiken met Nemo

Onze boten

De Dory om comfortabel te duiken.

Onze Boten

De Dory om confortabel mee te gaan duiken.

Wij beschikken over een boot “de Dory” en een Zodiac

Een dagje Dory

geschreven door een gast

Onze boot vaart elke dag uit. De duikuitrusting wordt ‘s morgens in het duikcentrum in een box gepakt en door de staff met een pick up naar de boot gebracht. Zelf lopen we naar de boot, een wandelingetje van ongeveer 3 minuten. De “ Dory” ligt aan het einde van de pier en is gemakkelijk herkenbaar aan de naam en de brede blauwe/gele streep op de romp. We zorgen dat we ongeveer 08.30 uur aan boord zijn van de “Dory”. We nemen zwemkleding, een badlaken en een goed humeur mee.

Aan boord worden we opgewacht en verwelkomt door Mustafa, onze Egyptische Dive Instructor en duikgids. Hij vertelt ons eerst waar we onze schoenen kunnen laten. We lopen aan boord op onze blote voeten. Daarna geeft hij uitleg over de droge en natte gedeeltes van de boot. Ook nog informatie over het gebruik van de toiletten en de douches. Dan geeft hij een uitleg over het bestellen van drankjes en het invullen van de bootlijst. Eenieder is zelf verantwoordelijk voor het noteren van de drankjes. Aan het einde van elke duik worden duiktijd en diepte genoteerd. Verder wijst hij nog op de plaats en het gebruik van de zuurstoftank en de plaats van de eerste hulp koffer.

Inmiddels is de uitrusting aan boord gebracht. ….Lees verder

Close
Nemo Dive Club & Hotel

Maglis Madina
Corniche Street – Safaga – Red Sea – Egypt

© Copyright Nemo Diveclub & Hotel 2024

This website uses cookies to improve your web experience.
Close

Group offer 

throughout the year

10 person booking accommodation: 11the person free accommodation

10 divers book dive package: 11the diver free dive package


  Offer valid only in the months: 

 

January, February, June, July, August and December

5% discount on accommodation 15% discount on a diving package

 

Only valid with stays in our hotel from 7 nights and a dive package from 5 days and not in combination with any of our other offers

Close