Kom ons bezoeken op de Duikvaker in Houten

Op 3 en 4 februari is Nemo Dive Club en Hotel weer te bezoeken op de Duikvaker.

Nemo Dive Club & Hotel zal weer aanwezig zijn op de Duikvaker op 3 en 4  februari 2018. Deze beurs wordt gehouden in de Expo Houten. Wij delen een stand met de Nederlandse Reisorganisator Diving World en hebben weer een speciale beursaanbiedingen. Indien u boekt op deze beurs of uiterlijk tot 5 maart, ontvangt u een korting van 25% op elk duikpakket*.

Voor actuele prijzen, raadpleeg onze website!

We geven elke dag meer dan 20 prijzen weg!duikvaker

En dit jaar houden wij twee keer per dag, elke dag een speciale verloting en geven dagelijks meer dan 20 prijzen weg, variërend van:

  • T-shirts
  • Poloshirts
  • Sweaters
  • Badhanddoeken
  • Gratis duik pakketten *
  • Gratis nachtduiken op ons huisrif *

Wij geven elke dag twee gratis duikpakketten weg van 5 dagen bootduiken*.

Twee keer per dag een loting!

Iedereen die de stand van Nemo bezoekt kan een lootje invullen. De lootjes gaan in een grote pot. Er zal iemand een lootje uit de pot nemen en de persoon van het lootje mag zelf een envelop kiezen. Is de persoon op het lootje niet aanwezig, dan vervalt het recht op een prijs.

Ben u de winnaar van een T-shirts, poloshirts, sweaters of badhanddoeken, dan kunt u deze direct mee naar huis nemen. Voor de gratis duiken ontvangt de winnaar een tegoedbon. De tegoedbon kan worden gebruikt bij een directe boeking bij Nemo of bij boeking bij één van onze aangesloten touroperators.

* = Tegoedbon is niet in combinatie met andere aanbiedingen te gebruiken.duikvaker

Dus allemaal komen naar de beurs om bij Bert een lootje in te vullen. Even bijkletsen en natuurlijk een druppeltje innemen…

Tot ziens op de Duikvaker, bij Diving World!

Bert & Sofie

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.