Activiteiten Safaga

Voor duikers en niet duikers

Activiteiten rond Safaga voor duikers en niet duikers

Duikers vinden hier alle variëteiten die de Rode Zee te bieden heeft. Maak eens een duik op het huisrif direct vanaf ons strand of bezoek de vele duikstekken in de buurt met de boot. Ook zijn de ochtend- en nachtduiken, zowel vanaf het strand als de boot, aan te raden. Voor de gevorderde duikers zijn de wrakken in de omgeving een must, zoals de Salem Express en de Sadana uit 1765.

Als je niet duikt

Ben je nog geen duiker, maar hou je van snorkelen? Boek dan een introductieduik en maak de eerste stap als Scuba Diver. De eigenaren en werknemers van NEMO Dive Club zelf zijn erkende professionals van de PADI duikfederatie.

Relaxen:

Om een dagje bij te komen van de reis, of juist om je voor te bereiden op de terugreis of na een dagje op zee kun je je heerlijk ontspannen aan ons zwembad.
Ook kun je je laten masseren en/of een schoonheidsbehandeling ondergaan.

Avontuur:

We bieden snorkeltrips, kite- en windsurfen, waterskiën  en andere wateractiviteiten aan.
Of wil je liever een jeepsafari ondernemen, een rit maken op een Quad, op een kameel door de woestijn of te paard langs/in de zee?
Het behoort tot de mogelijkheden!

Cultuur:

Trips naar down Town Safaga (waar je het authentieke Egyptische leven kunt ervaren), naar Luxor (o.a. vallei van de koningen, Karnaktempel), Caïro (voor o.a. piramides, Egyptisch museum) en/of Hurghada (shoppen, uitgaan) kunnen bij ons geboekt worden.