Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een nieuwe en dynamische omgeving?

Nemo Dive Club & Hotel is een klein duikershotel met een familiaire atmosfeer, waar je je vanaf de eerste dag meteen thuis zult voelen. Nemo Dive Club & Hotel is gelegen in Safaga, Egypte, zo’n 60 kilometer vanaf Hurghada.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die o.a. de administratie van ons Dive Office op orde houdt, maar ook contacten onderhoud met onze reisorganisaties, duikcursussen organiseert en misschien zelf ook wel kan verzorgen. Je bent dan ook minimaal gebrevetteerd als PADI Divemaster of vergelijkbaar.

Als manager Dive Office ben je flexibel. Je kan inspelen op de behoefte van onze gasten, die veelal duikers zijn. Natuurlijk hebben wij ook niet duikende gasten. Je draait je hand niet om voor het organiseren van een uitstapje naar Caïro of een dagje rijden op een Quad.

Je bent commercieel en makkelijk in de omgang en vindt het een uitdaging om Nemo Dive Club & Hotel op de kaart te zetten, door het posten van leuke berichtjes op de sociale media, zoals Facebook, Twitter en onze website.

Je spreekt de talen, zoals Engels en Duits. Het spreken van andere talen is uiteraard een pre, want onze gasten komen vanuit vele landen over de hele wereld.

Heb je kennis van een keuken en kun je bijdragen in de vernieuwing van ons menu, dan is dat voor ons een pre. Wil je meer weten? Neem contact om ons op, we zullen je graag informeren.

Meer informatie? Neem contact op met sofie@nemodive.com.

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.