Open water cursus. / open water course.

 

De cursus gegeven door Yvonne zijn zo intens dat haar student Sven tijdens de pauze in een diepe slaap was.

The course given by Yvonne is so intense that her student Sven was in a deep sleep during the break.

Sven Linthoest proficiat met het behalen van je open water brevet.

Sven Linthoest Congratulations on getting your open water certification.

 

Ik heb besloten eens op vakantie te gaan om te leren duiken. Toen ik de eerste dag hier was: Dacht ik  Wat doe ik hier …? Maar de gastvrijheid van alle mensen van het hotel en het goede advies van mijn duikleidster Yvonne maakte me een Padi open waterduiker.

Bedankt, iedereen!!!!

Kan iedereen, alleen of met de familie aanraden om dit avontuur te maken bij Nemo Dive Club & hotel .

I decided to make an holiday on my own,and learn how to dive at the Dive Hotel & Nemo.When I started the first day : thougt What the hell I am doing here… ? But the hospitality from every people of the hotel and the good advice from my dive teacher Yvonne made me an Padi open water diver.

Thanks to everyone.

Can recommend everyone,alone,or with the family to make this adverture to Nemo Dive Club & Hotel.

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.