Over Ons

Een niet te groot duikershotel waar je je meteen thuis voelt...

Nemo Dive Club & Hotel

Nemo Dive Club & Hotel is een niet te groot hotel met 33 kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en koelkast en de meesten hebben een balkon. In ons restaurant serveren wij ontbijt en diner in buffetvorm. Het eten is eenvoudig maar goed te noemen. Lunch kan verkregen worden in de Beach-bar bij het strand. In de wintermaanden, als de avonden wat frisser zijn, kunt u relaxen in de winterbar. Als u de weg oversteekt komt u direct in ons duikcentrum, waar u na de duik uw uitrusting kunt spoelen, de tanks gevuld worden en duikuitrusting van goede kwaliteit gehuurd kan worden. Even verder komt u bij onze Beachbar waar ‘s avonds of na de duik gezellig wat gedronken kan worden of ervaringen uitgewisseld. Even geen zin in de drukte? Neem dan plaats in één van de ligstoelen aan ons zwembad of ons aangrenzende privé strand.

Meer over ons hotel…

Duiken met Nemo

Safaga is bij uitstek dé plek om te duiken door de vele prachtige duikstekken, bijna voor de deur. De riffen zijn veelal nog ongerept en de flora en fauna is overweldigend. Ook als u geen duikbrevet heeft kunt u naar hartenlust snorkelen of een misschien zelfs wel een duikcursus volgen. Zou het niet leuk zijn om terug te komen van vakantie met een duikbrevet en tevens genoten hebben van de prachtige flora en fauna onder water? Bij Nemo is bijna niets onmogelijk. Zo kunnen we voor u een compleet verzorgde duikweek verzorgen. Wij hebben een boot tot onze beschikking. Met onze “Dory” varen we comfortabel en veilig naar de verschillende duikstekken .

Meer over duiken met Nemo…

Activiteiten

Safaga is ook zeer geschikt voor niet duikers. Vanuit Safaga kunnen er vele excursies gedaan worden naar bijvoorbeeld Luxor en Hurghada, maar ook Safaga City is erg leuk om eens te bezoeken. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan in dit authentieke havenstadje. Laat u verrassen door een avontuurlijke tocht in de woestijn met de Quad. Of  maakt een rit te paard op het strand of in de woestijn. U komt op adembenemende plekken in de woestijn en bezoekt een bedoeïenen dorp. Wilt u meer verkoeling opzoeken? Er zijn vele watersporten te beoefenen, dit kan met snorkelen, wind- en kitesurfen, waterskiën en vele andere watersporten. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Meer over de activiteiten rond Safaga…