Overige watersporten

Ook als u even niet wilt duiken kunnen we leuke watersporten bieden...

Ook waterskiën of snorkelen. In Safaga kan het…

overige watersportenWaterskiën

Nemo beschikt over twee Zodiacs met buitenboord motoren. Vanaf het strand van Nemo kunt u waterskiën. Je start in het water met de ski’s aan (knieën gebogen/ armen gestrekt). De punten van de ski’s boven water en het touw ertussen. Bij ons staat veiligheid voorop. Naast de bestuurder is er altijd iemand aanwezig om de skiër in de gaten te houden. Weet u het nog? Duim omhoog/omlaag betekent respectievelijk sneller/trager.

overige watersportenSnorkelen

Indien u niet kunt of wilt duiken en toch wilt genieten van de flora en fauna van de Roze Zee, kunt u gaan snorkelen. Wij bieden u een trip aan met onze Zodiac. U vertrekt vanaf het strand van Nemo. Wij varen naar één van de binnen riffen in de baai van Safaga. Daar kunt u een tijdje snorkelen. Daarna kunt u even uitrusten op Sandy Island. Als u nog zin heeft varen we naar nog een andere plaats om te snorkelen. Neem een handdoek mee en water, er is niets te koop onderweg.

Ook kunt u met een minibus naar Coral Beach, een duik- en snorkellocatie even ten zuiden van Safaga. Vanaf het strand kunt u snorkelen en/ of duiken. Op het strand kunt u gebruik maken van de ligbedden en de parasols. Bestel een goedkope, maar smakelijke lunch. Masker, snorkel, vinnen en eventueel een pak zijn tegen een klein bedrag te huur.