Duiken met Nemo

Compleet duikcentrum, duikcursussen en prachtige riffen en ook met beperking toegankelijk...

Duikers WELKOM informatie (print)

Duikcursussen & Specialties

NEMO Dive Club is een gekwalificeerd duikcentrum voor PADI en veiligheid staat bij ons voorop! Wij bieden duikopleidingen aan voor zowel beginners tot aan het niveau van Dive Master. Daarnaast organiseren we speciale cursussen, zoals foto & video en duiken met kinderen. Alle cursussen kunnen in het Nederlands, Engels en/of Arabisch gegeven worden.

Klik hier voor meer informatie…

Duikstekken

De Rode Zee kent niet minder dan 200 verschillende soorten hard en zacht koraal en meer dan 1000 soorten vis. Dan zijn er ook nog eens enkele duizenden ongewervelde diersoorten, zoals de prachtig gekleurde naaktslakken, die je elke keer je je hoofd onder water steekt kan ontdekken. Om nog maar te zwijgen over de veelvuldige ontmoetingen met dolfijnen, schildpadden, haaien en als je echt geluk hebt een walvishaai of een manta…

Klik hier voor meer informatie…

Het Duikcentrum

Het duikcentrum bevindt zich op de begane grond en is het hart van ons bedrijf. De compressoren, die voor 100% schone lucht zorgen voor jou duiken, staan in de ruimte van het duikcentrum op het strand. Je vindt daar ook de kratten om je spullen in op te bergen, lood en de tanks.

Klik hier voor meer informatie…

Huur duikuitrusting

Voor beginnende duikers die nog geen of weinig duikmaterialen hebben of voor gevorderde duikers die eens ander materiaal willen proberen heeft Nemo Dive Club & Hotel een volledige lijn duikmaterialen voor de verhuur. Al ons materiaal is goed onderhouden en wordt geregeld gecontroleerd en direct gerepareerd als dat noodzakelijk is. Veiligheid staat bij ons voorop!

Klik hier voor meer informatie…

Duiken met beperking

Veronique

Duikers met een beperking kunnen bij ons nu genieten van de fantastische onderwaterwereld die Safaga biedt. Duikers met een beperking moeten wel een medisch verklaring kunnen voorleggen als bewijs dat ze fit zijn om te duiken. Contacteer ons op voorhand zodat we aan uw individuele wensen kunnen voldoen.

Klik hier voor meer informatie…

Onze boot, Dory

Onze boot vaart elke dag uit. De duikuitrusting wordt ‘s morgens in het duikcentrum in een box gepakt en door de staff met een pick up naar de boot gebracht. Zelf lopen we naar de boot, een wandelingetje van ongeveer 3 minuten.

Klik hier voor meer informatie…

Duiken op het huisrif

Ons huisrif, heerlijk om op te duiken vanaf het strand.

Klik hier voor meer informatie…