Duiken met beperking

Nemo heeft speciaal opgeleide instructeurs...

Genieten van Safaga’s onderwaterleven. Ook met een beperking.

Duikers met een beperking kunnen bij ons genieten van de fantastische onderwaterwereld die Safaga biedt. De duikers moeten wel een medisch attest kunnen voorleggen als bewijs dat ze fit zijn. Neem vooraf contact met ons op, zodat wij aan uw individuele wensen kunnen voldoen.

Vriendelijk hotel voor mensen met een beperking

Het hotel is geheel aangepast voor duikers én gasten. Het hotel is voorzien van een lift en wij hebben speciaal ingerichte kamers. Zo zijn de kamers extra ruim en is de badkamer en het toilet voorzien van brede deuren en zijn drempelvrij.

Ook onze boot Dory is zeer geschikt

Onze dagelijkse boot “Dory“ is 27 meter lang, 4,5 meter breed en goedgekeurd voor het vervoeren van maximaal 35 duikers en hun uitrusting. Wij hebben een extra brede loopplank zodat rolstoelen gemakkelijk aan boord kunnen worden gereden. Aan boord is een extra breed toilet, gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij hebben een gemotoriseerde lift, die een duiker voorzien van alle uitrusting, veilig en snel in- en uit het water kan hijsen. (binnen 1 minuut!) Voor het vervoer van het hotel naar de boot kan gebruik worden gemaakt van onze pick up. Bert Biemans is IAHD instructeur  (International Association for Handicapped Divers)

Ibrahim is blind, ook hij kan genieten van het onderwater leven.