Het duikcentrum

Van alle gemakken voorzien...

Het duikcentrum bevindt zich op de begane grond en is het hart van ons bedrijf. De compressoren, die voor 100% schone lucht zorgen voor jouw duiken, staan in de ruimte van het duikcentrum op het strand. Je vindt daar ook de kratten om je spullen in op te bergen, en het lood. In het kantoor vindt de administratie plaats. In de daaraan verbonden winkel kun je producten vinden die je nodig kunt hebben voor je (duik-)vakantie. Ook staat hier een EHBO kist.

In de materiaalruimte bevindt zich het goed onderhouden huurmateriaal zoals regulators, BCD’s, duikpakken, vinnen en maskers.

Wij gebruiken voor de dagelijkse duiken onze eigen boot “Dory”, die in de haven op loopafstand van Nemo Dive Club & Hotel ligt. Ze vaart uit als we tenminste 4 duikers aan boord hebben.

Medische behandeling – Zuurstof – Decompressiekamer. De decompressiekamer in Safaga bevindt zich op slechts 3 minuten afstand vanaf Nemo Dive Club & Hotel. Als lid van de S.A.R.(Sea and Rescue) en D.E.C.O.-International (Diving Emergency Center Organization) hebben we een rechtstreeks contact met de decompressiekamer. Je kunt je bij ons tegen een kleine toeslag een verzekering afsluiten.

We werken ook actief samen met “HEPCA” (Hurghada Environmental Protection and Conservation Assocation.) om het zeeleven en de koraalriffen te beschermen en in stand te houden.