Technisch duiken

Technisch duiken? Als je veilig voorbij de sportduik grens wilt...

Duiken met een rebreather of met een techbuddy

Zou je ook wel eens willen ervaren hoe het is om met een rebreather te duiken? Het duiken met een rebreather, en vooral de volledig gesloten systemen (CCR), heeft drie grote voordelen t.o.v. het duiken met een open systeem. We gaan veel efficiënter om met het gasverbruik, hebben een optimale decompressie en het toestel functioneert bijna geluidsloos, wat vooral de onderwaterfotografen en -filmers zullen waarderen.

Nemo Dive Club & Hotel biedt nu de mogelijkheid om eens met een rebreater te duiken en te ervaren hoe het is geen bellen achter te laten. Duiken met een rebreather onder begeleiding van een ervaren instructeur, direct vanaf de boot. Men kan één enkele duik maken, maar er wordt aangeraden twee duiken te maken om het maximale uit de ervaring te halen. Klik hier om een mail te sturen en een rebreathertrydive te boeken tijdens uw verblijf in Nemo Dive Club & Hotel.

Rebreather ervaringsduik

Rebreathertrydive (met een APD Evolution, Inspiration of rEvo)

Je bent een technisch duiker, opgeleid tot maken van diepe duiken, maar je hebt geen buddy deze duiken te maken. Nemo Dive Club & Hotel biedt de mogelijkheid om een techbuddy in te schakelen. Deze ervaren duiker maakt samen met jou veilige duiken naar de diepte. Klik hier om een mail te sturen en een techbuddy te reserveren tijdens uw verblijf in Nemo Dive Club & Hotel.

Techbuddy voor duiken tot 40 en 100 meter

  • Tekbuddy: Maximale diepte is 40 m
  • Tekbuddy: Maximale diepte is 100 m

Technische duikcursussen

Zou jij ook een technisch duikopleiding willen doen tijdens de verblijf bij Nemo Dive Club & Hotel? Klik dan hier voor meer informatie over de technische duikcursussen. Van beginner tot gevorderde, alles is mogelijk…