Het restaurant

Wij staan voor eenvoudig, maar goed en lekker eten...

Het restaurant en het dakterras vindt u op de 4e verdieping. Vanaf het dakterras heeft u een schitterend uitzicht op de bergen en de baai van Safaga. Heeft u voor het eten bepaalde wensen of bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons even weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Het ontbijt

Het ontbijt wordt aangeboden in buffetvorm. Wij hebben verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, vers fruit, yoghurt, melk en cornflakes. Onze kok is aanwezig om op verzoek pannenkoeken en eieren vers te bereiden. U kunt kiezen tussen gebakken eieren, roereieren en omeletten, waarvoor uzelf de ingrediënten kunt kiezen.

De lunch

Tussen de middag wordt de lunch geserveerd in de strandbar. Bij grote groepen in de vorm van een klein buffet. Bij kleinere aantallen heeft u de keuze tussen een salade of een warm gerecht. Proeft u van onze kip-, eier- of tonijnsalade of kies een hamburger, kofta of kippevleugeltjes, geserveerd met frietjes en salade.

Het diner

‘s Avonds verzorgen wij een diner in buffetvorm. Altijd met een soep als voorgerecht. Meestal rijst en/of pasta, één of meerdere aardappelgerechten, één of meerdere vlees- of visgerechten en gekookte groente. Wij hebben een saladebar met verse salades. Een dessert bar met vers fruit, pudding en gebak. Elke vrijdag (niet in de wintermaanden) serveren wij een barbecue op ons privé strand.