Activiteiten

Leuke activiteiten voor duiker en niet duikers...

Duikers vinden hier alle variëteiten die de Rode Zee te bieden heeft. Maak eens een duik op het huisrif direct vanaf ons strand of bezoek de vele duikstekken in de buurt met de boot. Ook zijn de nacht- en ochtend duiken, zowel vanaf het strand als de boot, aan te raden. Voor de gevorderde duikers zijn de wrakken in de omgeving een must, zoals de de Salem Express en de Sadana uit 1765. Naast duiken zijn er nog vele andere activiteiten, zoals:

Jeep safari

Jeep Safari

Een bezoek aan een bedoeïnenkamp behoort ook tot de trip. De mensen laten je zien hoe ze leven en werken. Je maakt een ritje op een kameel. In de avond is er en barbeque, softdrinks en water zijn inbegrepen. Daarna de mogelijkheid om de zon te zien ondergaan achter de bergen van de woestijn of te kijken naar de…

Klik hier voor meer informatie…

Quad rijden

Quad rijden

Een avontuurlijke trip. Tussen de 2 en 3 uur quad rijden in de woestijn onder leiding van een ervaren gids. Vanaf 16 jaar kun je een eigen quad besturen. Ben je jonger, dan kan je bij één van de gidsen achterop. Je bezoekt een bedoeïnenkamp…

Klik hier voor meer informatie…

Diversen excursies

Piramides Cairo

Nemo biedt excursies aan naar Luxor, Aswan, Abu Simbel, Caïro en Alexandrië.  Geen uitstapje met een tjokvolle bus en een strak programma, maar een privé trip. U beschikt over een eigen auto of minibus en u kiest zelf welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken.

Klik hier voor meer informatie…

Wind- & kitesurfen

Wind Surfing

Safaga is een geschikte plaats voor beginnende en gevorderde surfers. Je kunt les nemen en beginnen in kalm water, direct aan het strand en in de beschutting van de kust. Als gevorderde surfer kan je een trip maken naar een van de eilanden. In het oostelijke gedeelten van de baai vindt u Tobia Island. Een mooie plaats om te starten met surfen.

Klik hier voor meer informatie…

Diversen watersporten

Snorkelen

Nemo beschikt over twee Zodiacs met buitenboord motoren. Vanaf het strand van Nemo kunt u waterskiën. Je start in het water met de ski’s aan (knieën gebogen/ armen gestrekt). De punten van de ski’s boven water en het touw ertussen. Indien u niet kunt of wilt duiken en toch wilt genieten van de flora en fauna van de Roze Zee, kunt u gaan snorkelen. Wij bieden u een trip aan met onze Zodiac. U vertrekt vanaf het strand van Nemo.

Klik hier voor meer informatie…