Activiteiten

Leuke activiteiten voor duiker en niet duikers...

Duikers vinden hier alle variëteiten die de Rode Zee te bieden heeft. Maak eens een duik op het huisrif direct vanaf ons strand of bezoek de vele duikstekken in de buurt met de boot. Ook zijn de nacht- en ochtend duiken, zowel vanaf het strand als de boot, aan te raden. Voor de gevorderde duikers zijn de wrakken in de omgeving een must, zoals de de Salem Express . Naast duiken zijn er nog vele andere activiteiten, zoals:

Paardrijden

In de morgen of de late namiddag bij het licht van de ondergaande zon, een strandwandeling of een trip in de woestijn met bezoek aan een bedoeinedorp van 2-3 uur te paard. De paarden vinden het ook heel leuk om te zwemmen. Het zadel wordt afgenomen en daarna op de rug van het paard de zee in…. Zalig. Ook aan te raden voor dummy’s.

Klik hier voor meer informatie…

Quad rijden

Een avontuurlijke trip. Tussen de 2 en 3 uur quad rijden in de woestijn onder leiding van een ervaren gids. Vanaf 16 jaar kun je een eigen quad besturen. Ben je jonger, dan kan je bij één van de gidsen achterop. Je bezoekt een bedoeïnenkamp…

Klik hier voor meer informatie…

Diversen excursies

Nemo biedt excursies aan naar Luxor, Aswan, Abu Simbel, Caïro en Alexandrië.  Geen uitstapje met een tjokvolle bus en een strak programma, maar een privé trip. U beschikt over een eigen auto of minibus en u kiest zelf welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken.

Klik hier voor meer informatie…

Wind- & kitesurfen

Wind Surfing

Safaga is een geschikte plaats voor beginnende en gevorderde surfers. Je kunt les nemen en beginnen in kalm water, direct aan het strand en in de beschutting van de kust. Als gevorderde surfer kan je een trip maken naar een van de eilanden. In het oostelijke gedeelten van de baai vindt u Tobia Island. Een mooie plaats om te starten met surfen.

Klik hier voor meer informatie…

Snorkelen met de Dory

Snorkelen

Indien u niet kunt of wilt duiken en toch wilt genieten van de flora en fauna van de Rode Zee, kunt u gaan snorkelen. Wij bieden u een trip aan met onze Dory.

Klik hier voor meer informatie…